background

HET DRAKENNEST VAN HELLENDOORN

VOOR AVONTURENPARK HELLENDOORN

HELLENDRA EN HAAR DRAKENNEST

Avonturenpark Hellendoorn is een attractiepark bij Hellendoorn. Het Avonturenpark staat vol met spannende attracties en opende dit jaar haar nieuwe spectaculaire attractie ‘Het DrakenNest’. De komst van deze attractie is een primeur voor Nederland, omdat deze zogenoemde Mega Disk nog niet in Nederland te vinden is. De attractie omschrijft zich als een ronddraaiende, heen en weer bewegende schijf waarin bezoekers kunnen plaatsnemen.

Voor Avonturenpark Hellendoorn is het van belang om mensen te enthousiasmeren om de nieuwe attractie uit te proberen. In een video verteld Avonturenpark Hellendoorn het verhaal van Hellendra, de draak die dol is op goud. Op haar rooftochten is ze meedogenloos en neemt ze alles mee wat ze te pakken kan krijgen. Dit is ontwikkeld tot een commercial ter promotie van de nieuwe attractie van Avonturenpark Hellendoorn.

Bekijk hieronder een behind the scenes video van Walt Wonder Schmidt voor Avonturenpark Hellendoorn.

ACHTERGROND

Cliënt                      Avonturenpark Hellendoorn

Regisseur               Daniel Martens

Categorie               Commercial

Release datum      April, 2017

background
“De commercial toont duidelijk het verhaal van Hellendra de draak. Wij zijn erg blij over de samenwerking!”

René Peul  | Directeur Marketing & Sales

BEHIND THE SCENES

Ben jij altijd al benieuwd geweest hoe het eraan toe gaat op een draaidag? Wij hebben een behind the scenes video ontwikkeld van onze draaidag voor Avonturenpark Hellendoorn. In deze video vertellen de producers wat zij op dat moment aan het filmen zijn. Er wordt in beeld gebracht welke gadgets gebruikt worden om de beelden te maken. Denk hierbij aan gadgets zoals drones en rookapparaten. De video worden de behind the scenes beelden verwerkt met de uiteindelijke beelden die de gadgets hebben opgeleverd. Deze combinatie geeft een kijkje in de keuken van hoe Walt Wonder Schmidt te werk gaat op een draaidag.

background
Na het zien van deze video ook interesse in een commercial?
Neem vandaag nog contact met ons op.

– contact –