background

WERKEN BIJ RIBW

VOOR RIBW

HOE HET IS OM TE WERKEN BIJ RIBW

RIBW is een organisatie die zich richt op het begeleiden en ondersteunen van cliënten. RIBW richt zich primair op mensen met een psychiatrische en/of psychosociale beperking, maar trekken de grens niet te scherp wanneer zij een meerwaarde kunnen zijn voor cliënten waarbij hiervan minder sprake is.

RIBW is op zoek naar medewerkers die zich willen inzetten voor cliënten van RIBW. RIBW moedigt werknemers aan om zichzelf te ontplooien met trainingen, cursussen en uiteenlopende functies op diverse locaties. Werknemers werken aan zichzelf en aan de toekomst van de cliënten.

Voor RIBW is het van belang om potentiële medewerkers te enthousiasmeren om bij hen te komen werken. RIBW wil dit doen door middel van diverse arbeidsmarktcommunicatie video’s waarin potentiële medewerkers kunnen zien wat zij kunnen verwachten van het werken bij RIBW. Dit idee is ontwikkeld tot een corporate video en een serie portret video’s waarin RIBW en cliënten van RIBW vertellen over wat zij verwachten van medewerkers. 

Bekijk hierboven de corporate video en bekijk hieronder de portret video’s voor RIBW. 

ACHTERGROND

Cliënt                      RIBW

Regisseur               Sarah Harkink

Categorie               Arbeidsmarktcommunicatie, Corporate video

Release datum      Januari, 2017

“De combinatie van de diverse arbeidsmarktcommunicatie video’s schetst op unieke wijze het juiste beeld van het werken bij RIBW.”

Lindsay van der Sluijs | RIBW

background
Na het zien van deze video’s ook interesse in arbeidsmarktcommunicatie?
Neem vandaag nog contact met ons op.

– contact –