digital connectors intro 3
WIJ ZIJN EEN CREATIEF ONLINE MARKETINGBUREAU
ONZE ONLINE MARKETEERS HELPEN JOU OM JE ONLINE DOELSTELLINGEN TE HALEN

Digital Connectors


Goede content alleen is tegenwoordig niet meer genoeg. Hoe zorg je ervoor dat de juiste persoon, op het juiste moment, de juiste content aangeboden krijgt? Onze marketeers helpen bedrijven met het realiseren van hun online doelstellingen; Tijd voor actie!


Met sterke en doelgerichte campagnes behalen wij resultaat en helpen uw organisatie te laten groeien; van sollicitanten tot nieuwe klanten.

Van strategie tot uitwerking 

  • Social Media advertising
  • Google Adwords (SEA)
  • Google Analytics
  • A/B testen
  • Campagne strategie
  • Content creatie
digital connectors conectingdots 5
KLANTCASES

Inholland

Inholland heeft Walt Wonder Schmidt ingeschakeld om het aantal aanmeldingen van studenten voor haar Pabo Rotterdam te vergroten.

Een totaal geïntegreerde aanpak heeft geleid tot dit grote succes: Van onderzoek naar de doelgroep (identificatie, segmentatie en hun specifieke behoeften), productie van nieuwe campagne content tot uitvoering van de online media campagne.

“We waren enthousiast toen we begonnen, maar hadden niet durven hopen dat het zo goed zou gaan. Fantastisch hoe de mensen van Walt Wonder Schmidt ons hierin hebben meegenomen!”

Elsbeth Veldhuijzen – Vestigingsmanager Pabo Rotterdam
Lucas Rurup – Opleidingsmanager Onderwijs & Innovatie Inholland

Studelta

Studelta heeft Walt Wonder Schmidt de opdracht gegeven om een marketingtactiek voor de komende 3 jaar en een concreet actieplan voor 2019. Met als uitgangspunt het genereren van meer leads.

Op basis van de interne en externe analyse hebben we een schets gepresenteerd voor het plan van aanpak. Na deze analyses zijn we gestart met versie 0.1. We hebben KPI’s opgesteld en toetsten de aannames. Op basis van de resultaten hebben we campagnes aangescherpt en verbeterd. Dit leidt tot versie 1.0. Deze versie is het tactisch plan op hoofdlijnen met concrete KPI’s.

Eva Geesing – Directeur Studelta

Benieuwd wat ons Digital Connectors team voor jou kan betekenen?
Laat je gegevens achter vóór 1 april en krijg een gratis contentanalyse en campagne advies.