Het verhaal neerzetten van jouw bedrijf, een verhaal die bijdraagt aan jouw reputatie. Zou jij het kunnen?

Elk Bedrijf Heeft Een Verhaal

Bedrijven hebben een verhaal, het is ergens ontstaan en het is ontstaan met een reden. Maar hoe breng je dit naar buiten? En wil je dat dit zodanig transparant wordt, dat dit verhaal het gezicht wordt van jouw bedrijf?

Er zijn verschillende manieren om dit te doen en om jezelf te onderscheiden van jouw concurrenten. In deze blog leggen we je uit hoe je door middel van verschillende soort video’s een verhaal kunt vertellen over jouw merk.

Het Merk Gericht Op Denim

Het merk waar het in deze blog om draait is G-Star Raw, een bedrijf waarbij hoogstaand vakmanschap wordt toegepast en innovatieve toepassingen op denim worden vrijgelaten. G-Star Raw verkoopt kleding en staat vooral bekend om de kwalitatieve denim. G-Star Raw maakt verschillende soort video’s om hun verhaal te vertellen.

1. What is Raw?

‘The real definition is what’s underneath’. In deze video wordt je als kijker meegenomen door het verhaal van G-star Raw. Er wordt verteld wat er allemaal achter de schermen gebeurt, wat het verhaal is en ook worden er beelden getoond die een impressie geven van het leven achter G-Star Raw. Een stukje storytelling over ‘what’s underneath’.

 

2. The Art of Raw

De naam zegt het al, de video toont de kunst van denim. Je wordt meegenomen naar het moment waar wol nog echt wol is en naar het moment waarin het denim kledingstuk wordt gedragen door een icoon van G-Star Raw. Naast een product journey, draagt deze video ook weer bij aan de corporate kant. Er wordt weer nadrukkelijk gefocust op denim, het kenmerk van G-Star Raw.

 

3. Autumn Winter Campain

G-Star Raw komt met diverse thema’s. Zo was een van de thema’s in 2013 ‘Destroy to Construct’, een thema dat verwijst naar het denim vakmanschap van het innovatieve denim merk. In de video breken de personages als het ware in stukjes waarna de stukjes weer samen komen in een nieuw personage. Met deze gedachte komt de boodschap ‘Destroy to Construct’ duidelijk naar voren.

 

4. Shunji

Een ander soort video waarin het verhaal van G-Star Raw naar voren komt is een portret video van Shunji. Shunji vertelt in de video over zijn handgemaakte denimproducten. In de video komt naar voren dat volgens Shunji elk product meer waard is dan duizend woorden en dat buiten de schoonheid van de producten elk product een eigen verhaal vertelt.

 

 

Wil jij meer weten over video? Neem dan contact met ons op.