Oriënteren op het internet, dat doen we allemaal. Als je naar een restaurant gaat wil je weten wat er op de menukaart staat, van een hotel wil je weten wat de faciliteiten zijn en als we gaan shoppen willen we alvast weten welke producten we kunnen verwachten. Er is echter 1 ding dat we van alle locaties willen weten: hoe ziet het er uit?

We willen tegenwoordig niet meer verrast worden. Van alle bestemmingen willen we zien waar we terecht komen. Daar kunnen bedrijven met Google Business View op de perfecte manier in faciliteren.

Wat is het?

Google Business View is het Google Street View voor bedrijven; de binnenkant van de bedrijven wel te verstaan. Zo kan een potentiële klant door de gangen van een hotel struinen, alvast het bed bekijken en soms zelfs het hoekje om de badkamer in.

Of kan een klant een winkel in om te zien waar de favoriete items hangen, en of er genoeg pashokjes zijn om te passen. Google Business View geeft van elk bedrijf een virtuele tour zodat iedereen thuis alvast de sfeer kan proeven via de computer, Ipad of mobiel.

Hoe ziet dat eruit?

Ons eigen kantoor

Sneaker Winkel in Amsterdam

Waarom Google Business View?

  1. Virtuele tours verdubbelen het interesse van klanten in bedrijven.
  2. Goed voor de SEO van je bedrijf, je ranking wordt erdoor verhoogd.
  3. Je kunt een heel gedetailleerd beeld van je bedrijf geven, de virtuele tour is een beleving op zich.
  4. Het maakt het vergelijken van bedrijven een stuk makkelijker voor potentiële klanten.
  5. Behalve op Google kun je het Business View ook gebruiken als toevoeging van je Facebook of website.
  6. Mensen klikken makkelijk door naar je website omdat het ook direct te zien is via Google en Google Maps.
  7. Daarnaast heb je ook direct professionele foto’s van het interieur van je bedrijf; die kun je mooi hergebruiken.
  8. Google is steeds meer bezig met Business View, het is er al een aantal jaar maar er wordt steeds meer mee gedaan en lijkt ook belangrijker te worden.

De mogelijkheden zijn eindeloos! Een kijkje in een ziekenhuis voor een patiënt die daar binnenkort geopereerd wordt, een blik in de gangen van een middelbare school voor oriënterende studenten. De virtuele tour geeft veel waarde aan de online beleving van je bedrijf.