Op afstand jouw potentiële nieuwe woning bekijken? Het kan. Kom binnen via de ruime hal, laat je door de makelaar rondleiden via de serre naar de lichte woonkamer en kijk even om het hoekje van de keuken waar de koffie staat te pruttelen.

Plof neer op de grote loungebank en geniet van de zon die door de openslaande deuren naar binnen valt. Je kunt de geur van verse koffie bijna ruiken. Bijna, want je zit natuurlijk gewoon op kantoor achter je bureau waar stapels werk op je liggen te wachten.

Dit doet de Virtual Reality bril met je

Dankzij de Virtual Reality bril kun je volledig opgaan in een andere wereld. Matthijs van Nieuwkerk bewijst dat het kan. Tijdens een uitzending van De Wereld Draait Door verlaat hij de studio voor een rondje in de achtbaan, en dat valt niet mee. Je zou bijna denken dat hij echt in dat laatste karretje van de achtbaan zit. Volledig uit balans slaakt hij midden in de studio wat angstige kreten uit. Het scheelt weinig of de presentator valt zelfs om. Net op tijd zet hij met klamme handjes de bril weer af: “Verschrikkelijk.” Want ook een net-echt ritje in de achtbaan valt niet mee.

 

Wat is de Virtual Reality bril?

De Virtual Reality bril biedt vele kansen. Maar wat is het eigenlijk? Waarschijnlijk heb je er al wel eens over gehoord. De Virtual Reality bril, bestaande uit een ingebouwd LCD-scherm met lens, zorgt ervoor dat je wordt afgesloten van je omgeving en opgenomen wordt in een nieuwe 3D-ervaring.

De driedimensionale beelden die via de bril vertoond worden zorgen ervoor dat je rond kunt kijken in een virtual reality, oftewel een schijnwerkelijkheid.

Dankzij de ingebouwde sensoren worden je bewegingen geregistreerd en kan je in de getoonde ‘schijnwerkelijkheid’ rondlopen. Dit levert bijzondere ervaringen op.

Walt Wonder Schmidt doet mee

Natuurlijk kan Walt Wonder Schmidt niet achterblijven. In opdracht van een klant hebben we bijvoorbeeld gefilmd vanaf een motor. Zet de Virtual Reality bril op, geniet van de prachtige omgeving en voel (bijna) de wind door je haren waaien.

Ook hebben we op verzoek van een school een 3D film gemaakt waardoor leerlingen de sfeer van de open dag vanuit huis konden proeven. De Virtual Reality bril biedt vele mogelijkheden en Walt Wonder Schmidt doet natuurlijk graag mee.

Over enkele weken hopen we zelfs een nieuwe Virtual Reality bril te ontvangen, zodat we nog meer klanten blij kunnen maken.

Virtual Reality: nieuw is het niet, maar het komt wel steeds dichterbij voor ‘de gewone mens’. Wat we tot voor kort niet voor mogelijk hielden, wordt nu werkelijkheid.

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden van de Virtual Reality bril voor jouw bedrijf? Neem dan gerust contact met ons op.