background

EEN ANIMATIE VIDEO

VOOR CUBISS

“De animatie video legt duidelijk uit wat het MediaPakt is en wat het kan betekenen voor scholen. Wij zijn erg blij met het resultaat! “

Ingrid de Jong | Projectleider Mediawijsheid

HET MEDIAPAKT VAN CUBISS

Cubiss is een stichting die organisaties en overheden ondersteund in samenwerkingsinitiatieven op het gebied van meedoen, leren en ontwikkelen. Hierbij kan gedacht worden aan bibliotheken, onderwijs en organisaties in het sociaal domein.

Cubiss heeft MediaPakt ontwikkeld, een lerend netwerk dat wordt ingezet om mediawijsheid in het onderwijs te vergroten. Organisaties die zich aansluiten bij het MediaPakt spreken af om mediawijsheid van leerlingen en leraren te vergroten en elkaar daarin te versterken door samen te werken en kennis te delen. 

Voor Cubiss is het van belang om mensen te informeren over het MediaPakt en om mensen te enthousiasmeren zich aan te sluiten bij het MediaPakt. Cubiss wil dit doen door middel van een overzichtelijke video waarin zowel beeld als audio de informatie overbrengen. Dit idee is ontwikkeld tot een animatie video waarin men inzicht krijgt in de betekenis van het MediaPakt.    

INFORMATIE

Cliënt: Cubiss

Categorie: Animatie

Releasedatum: December, 2016

background
Na het zien van deze video ook interesse in een animatie video?
Neem vandaag nog contact met ons op.

– contact –