background

PRODUCTVIDEO'S

VOOR ANWB

WELKE SKI HET GESCHIKTST IS

Al jaren worden de nieuwste ski ‘s getest door het ANWB test team. Er worden expertteams samengesteld van wintersportprofessionals die zich het hele jaar door bezighouden met skisport. Deze expertteams voelen de verschillen tussen de ski’s en kunnen die goed omgeschreven. Er wordt gekeken naar welke ski het best bij welke skiër past.
De ANWB gebruikt een video reeks om instructies te geven van de verschillende soorten ski’s. Bovenstaande video is de meest recente video uit de video serie voor de ANWB Ski Test. De video gaat over een slalom waarin specifieke ski’s worden getest.

Voor de ANWB is het van belang om wintersporters te tonen welke ski goed is voor welke skiër. ANWB wil dit doen door middel van informerende video’s. Dit idee is ontwikkeld tot een serie productvideo’s waarin men een duidelijke impressie krijgt van de verschillende ski’s.

Bekijk hieronder de andere video’s voor ANWB Ski Test.

INFORMATIE

Cliënt: ANWB

Regie: Maarten Wijsman, Martijn Hinrichs

Camera: Maarten Wijsman, Martijn Hinrichs

Editing: Maarten van ’t Wout

Categorie: Product

Releasedatum: November, 2015

background
“Door deze videocontent hebben we de stap naar online kunnen maken, waardoor er veel meer bereik en interactie door ons te behalen valt. Tegelijkertijd heb je natuurlijk meteen het wintersportgevoel als je dit bekijkt.”

Sheila Vermulm | Marketeer ANWB  

background
Na het zien van deze video’s ook interesse in een productvideo?
Neem vandaag nog contact met ons op.

– contact –