background

ARBEIDSMARKTCOMMUNICATIE

VOOR AMARIS ZORGGROEP

HOE HET IS OM TE WERKEN BIJ AMARIS

OPDRACHT

Amaris Zorggroep is een organisatie die thuiszorg, tijdelijk verblijf en wonen met zorg aanbiedt in de regio Gooi & Vechtstreek en Eemland. Door het brede aanbod kan Amaris Zorggroep inspelen op de veranderende zorgvraag, of dat nu bij de cliënt thuis is of bij Amaris Zorggroep. De opdracht van Amaris Zorggroep was om op visuele wijze potentiële werknemers te enthousiasmeren om te komen werken bij Amaris Zorggroep.

DOEL

De video’s zullen worden ingezet om potentiële werknemers te enthousiasmeren om te komen werken bij Amaris Zorggroep. Middels de video’s moet het duidelijk worden wat Amaris Zorggroep van potentiële werknemers verwacht en wat zij van Amaris Zorggroep kunnen verwachten.

RESULTAAT

Walt Wonder Schmidt heeft een serie testimonials ontwikkeld voor de arbeidsmarktcommunicatie van Amaris Zorggroep. In deze video’s wordt het woord gegeven aan huidige werknemers die vertellen over hun werk bij Amaris Zorggroep. Deze video’s hebben geresulteerd in een geloofwaardige video serie waarin een echt beeld wordt geschetst van het werken bij Amaris Zorggroep. Hiernaast is er een algemene video ontwikkeld als samenvatting van alle testimonials.

INFORMATIE

Cliënt: Amaris Zorggroep

Regie: Sarah Harkink

Camera: Alex Bosvel

Editing: Sarah Harkink

Categorie: Arbeidsmarktcommunicatie, Testimonial

Releasedatum: Oktober, 2017

background
Na het zien van deze video’s ook interesse in arbeidsmarktcommunicatie?
Neem vandaag nog contact met ons op.

– contact –