background

ARBEIDSMARKTCOMMUNICATIE

VOOR HOTELCHAMP

HOE HET IS OM TE WERKEN BIJ HOTELCHAMP

OPDRACHT

Hotelchamp is een bedrijf dat is opgericht om een evenwicht te vinden tussen directe en indirecte hotelboekingen. Hotelchamp levert technologische oplossingen voor websites die resulteren in directe boekingen. Het is hun ambitie om hotels wereldwijd te helpen meer directe boekingen te krijgen en een eerlijk evenwicht tussen hun directe kanalen en derden te herstellen. De opdracht van Hotelchamp om potentiele werknemers te enthousiasmeren om het team te versterken bij Hotelchamp.

DOEL

De video zal worden ingezet om potentiële werknemers te enthousiasmeren om te komen werken bij Hotelchamp. Middels de video geeft Hotelchamp een kijkje in haar bedrijfscultuur en moet het duidelijk worden wat Hotelchamp in een potentiële werknemer zoekt.

RESULTAAT

Walt Wonder Schmidt heeft een video ontwikkeld voor de arbeidsmarktcommunicatie van Hotelchamp. In deze video wordt het woord gegeven aan diverse medewerkers die vertellen over hun ervaring van het werken bij Hotelchamp. De video geeft een geloofwaardig beeld van de bedrijfscultuur en van het werken bij Hotelchamp.

INFORMATIE

Cliënt: Hotelchamp

Regie: Alex Bosveld

Camera: Alex Bosveld

Editing: Alex Bosveld

Categorie: Arbeidsmarktcommunicatie

Releasedatum: September, 2017

background
Na het zien van deze video ook interesse in een arbeidsmarktcommunicatie?
Neem vandaag nog contact met ons op.

– contact –