background

ARBEIDSMARKTCOMMUNICATIE

VOOR BRINK MANAGEMENT / ADVIES

HOE HET IS OM TE WERKEN BIJ BRINK MANAGEMENT/ADVIES

Brink Management/Advies is een bedrijf dat gericht is op het managen en adviseren van vastgoed gerelateerde vraagstukken. Van ontwikkeling tot exploitatie, van bouw tot infra, van investering tot gebruik. Brink Management/Advies is zo’n honderd vastgoedspecialisten rijk die overigens de hulp in kunnen roepen van nog eens ruim honderd collega’s van drie zuster-bedrijven binnen de groep. Toch is Brink Management/Advies op zoek naar nieuw talent. Zij doen dit middels arbeidscommunicatie en door het organiseren van een inhousedag.

Voor Brink Management/Advies is het van belang om potentiële medewerkers aan te spreken. Middels een video wil Brink Management/Advies vastgoedspecialisten enthousiasmeren om bij hen te komen werken. Dit idee is ontwikkeld tot een wervingsvideo waarin men een impressie krijgt van het bedrijf. Bekijk hieronder de bijbehorende event video voor een totale indruk van de arbeidscommunicatie van Brink Management/Advies.

INFORMATIE

Cliënt: Brink Management / Advies

Regie: Sarah Harkink

Camera: Maarten van ’t Wout

Editing: Sarah Harkink

Categorie: Arbeidsmarktcommunicatie, Event

Releasedatum: Februari, 2017

background
“Deze video laat zien hoe leuk het is om voor Brink Management/Advies te werken en is een goede toevoeging aan onze arbeidsmarktcommunicatie strategie.”

Jojanneke Boogers | Adviseur Communicatie Brinkgroep

background
Na het zien van deze video’s ook interesse in arbeidsmarktcommunicatie?
Neem vandaag nog contact met ons op.

– contact –