background

COLLEGE CONTENT VIDEO SERIE

VOOR MAVO AAN ZEE

EEN BEELD VAN DE SCHOOL MAVO AAN ZEE

Mavo aan zee is een kleinschalige, fijne school en is onderdeel van Scholen aan zee. Persoonlijke aandacht en de kans op ontwikkeling staat voor hen centraal. Mavo aan zee heeft dan ook als motto ‘de school waar je gezien en gehoord wordt’. Naast de gebruikelijke lesuren organiseert Mavo aan zee educatieve een leuke evenementen voor de leerlingen.

Voor Mavo aan zee is het van belang om potentiële leerlingen te enthousiasmeren om naar hun school te komen. Hiernaast is het voor ouders, docenten en leerlingen leuk om terug te kijken op de vastgelegde momenten van de school. Mavo aan zee wil dit doen door middel van een entertainende video serie waarin een beeld wordt geschetst van de school. Dit idee is ontwikkeld tot een serie College Content video’s waarin entertainende event video’s een impressie geven van de school Mavo aan Zee. 

Bekijk hieronder de andere video’s uit de video serie voor Mavo aan zee.

INFORMATIE

Cliënt: Mavo aan zee

Regie: Sarah Harkink

Camera: Maarten van ’t Wout

Editing: Maarten van ’t Wout, Sarah Harkink

Categorie: College Content

Releasedatum: 2016-2017

background
“De video’s geven een erg goed beeld van onze school. We willen nieuwe leerlingen hiermee enthousiasmeren om zich ook voor onze school aan te melden! Ik ben hier erg trots op!”

Hans van Beekum | Directeur Mavo aan zee

background
Na het zien van deze video’s ook interesse in College Content?
Neem vandaag nog contact met ons op.

– contact –