background

COLLEGE CONTENT

VOOR PANTA RHEI

EEN BEELD VAN DE SCHOOL PANTA RHEI

Panta Rhei is een regionale scholengemeenschap voor mvbo/mavo en lwoo leerlingen. De school beschouwt de identiteitsontwikkeling en de voorbereiding op het vervolgonderwijs en de maatschappij als een kerntaak. Naast de gebruikelijke lesuren biedt Panta Rhei beroepsgerichte examenprogramma’s zoals Applicatie & Media en Toerisme & Evenementen. Ook organiseert Panta Rhei diverse activiteiten zoals projectweken en dansvoorstellingen. 

Voor Panta Rhei is het van belang om potentiële leerlingen te enthousiasmeren om naar hun school te komen. Hiernaast is het voor ouders, docenten en leerlingen leuk om terug te kijken op de vastgelegde momenten van de school. Panta Rhei wil dit doen door middel van een entertainende video serie waarin een beeld wordt geschetst van de school. Dit idee is ontwikkeld tot een serie College Content video’s waarin informerende animatie video’s en entertainende event video’s een impressie geven van de mogelijkheden op Panta Rhei. 

Bekijk hierboven de animatie video en bekijk hieronder de andere video’s uit de video serie voor Panta Rhei.  

INFORMATIE

Cliënt: Panta Rhei

Regie: Sarah Harkink

Camera: Maarten van ’t Wout, Willem Spaan, Alex Bosveld

Editing: Maarten van ’t Wout, Sarah Harkink

Categorie: College Content

Releasedatum: 2016-2017

background
“Een complexe materie is zo uniek mogelijk gebracht. Een fijne samenwerking! We zijn onder de indruk van hun creativiteit. Elk eindresultaat past echt bij onze school.”

Jasmijn Vreugdenhil | PR & Communicatie Panta Rhei

background
Na het zien van deze video’s ook interesse in College Content?
Neem vandaag nog contact met ons op.

– contact –