background

COLLEGE CONTENT

VOOR HET VELLESAN COLLEGE

EEN BEELD VAN HET VELLESAN COLLEGE

Het Vellesan College is een openbare scholengemeenschap met opleidingen voor vmbo, beroepsgericht, mavo, havo en vwo. Naast de gebruikelijke lesuren biedt het Vellesan College speciale klassen zoals dansklassen, sportklassen, iPad-klassen en opstroomklassen. Het Vellesan College organiseert diverse activiteiten voor leerlingen, ouders, docenten en potentiële leerlingen.

Voor het Vellesan College is het van belang om potentiële leerlingen te enthousiasmeren om naar hun school te komen. Hiernaast is het voor ouders, docenten en leerlingen leuk om terug te kijken op vastgelegde momenten van de school. Het Vellesan College wil dit doen door middel van een entertainende video serie waarin een beeld wordt geschetst van de school. Dit idee is ontwikkeld tot een serie College Content video’s waarin entertainende event video’s een impressie geven van het Vellesan College.

Bekijk hieronder andere video’s uit de video serie voor het Vellesan College. 

background
“De video’s geven een erg goed beeld van wat voor moois er allemaal georganiseerd wordt op onze school. We willen nieuwe leerlingen hiermee enthousiasmeren om zich ook voor onze school aan te melden! Ik ben hier erg trots op!”

Marc Boelsma | Rector Vellesan College

background
Na het zien van deze video’s ook interesse in College Content?
Neem vandaag nog contact met ons op.

– contact –