background

COMMERCIALS

VOOR AVONTURENPARK HELLENDOORN

HELLENDOORN EN HAAR ATTRACTIES

OPDRACHT

Avonturenpark Hellendoorn staat vol met spannende attracties en opende dit jaar haar nieuwe attractie ‘Het Drakennest’. Naast de bestaande attracties is de komst van ‘Het Drakennest’ een primeur voor Nederland, omdat deze zogenoemde Mega Disk nog niet in Nederland te vinden is. De opdracht van Avonturenpark Hellendoorn was om, naast een zomercommercial, een video te creëren voor het introduceren van een nog te openen attractie.

DOEL

De video’s worden ingezet om mensen te enthousiasmeren kennis te komen maken met de nieuwe attractie. Men moet door de video’s zodanig uitgedaagd worden, dat zij naar het pretpark willen komen.

RESULTAAT

Walt Wonder Schmidt heeft een tv-commercial ontwikkeld waarin zij het verhaal van Hellendra de Draak vertellen. Op haar rooftochten is ze meedogenloos tegenover ridders en neemt ze alles mee wat ze te pakken kan krijgen. Hiernaast is er een zomercommercial ontwikkeld waarin diverse attracties worden uitgelicht. De tv-commercials maakt avonturiers enthousiast om de attracties uit te proberen.

Bekijk hieronder de commercial en de Behind the Scenes van het Drakennest.

INFORMATIE

Cliënt: Avonturenpark Hellendoorn

Regie:  Daniel Martens

Camera: Maarten van ’t Wout

Editing: Alex Bosveld, Daniel Martens, Willem Spaan

Categorie: Commercial

Releasedatum: April, 2017

“De commercial toont duidelijk het verhaal van Hellendra de draak. Wij zijn erg blij over de samenwerking!”

René Peul  | Directeur Marketing & Sales

background
Na het zien van deze video ook interesse in een commercial?
Neem vandaag nog contact met ons op.

– contact –