background

EEN CORPORATE VIDEO

VOOR NOORDWEST ZIEKENHUISGROEP

“Ik werd meteen begrepen en de samenwerking tijdens de totstandkoming was ook super! De boodschap die wij wilden uitdragen is creatief omgezet in een mooie en kwalitatieve corporate video. We zijn zeer tevreden over de kwaliteit van het eindproduct.”

Suzanne Nieuwenhuis | Marketing Manager Noordwest Ziekenhuisgroep

EEN NIEUW GEZICHT

Noordwest Ziekenhuisgroep is een ziekenhuisorganisatie die is ontstaan door een fusie van het Medisch Centrum Alkmaar en het Gemini Ziekenhuis. Bij de nieuwe naam die door deze fusering is ontstaan, hoort ook een nieuw verfrissend beeldmerk wat bij lancering direct een beleving meegeeft. Noordwest Ziekenhuisgroep wil met een video een nieuwe fase inluiden om ook medewerkers een gevoel van trots mee te geven.

Voor Noordwest Ziekenhuisgroep is het van belang om een beeld te schetsen bij de nieuwe naam. Noordwest Ziekenhuisgroep wil dit doen door middel van een video waarin zij vertellen over hun organisatie, hun missie en hun visie. Dit is ontwikkeld tot een corporate video die een impressie geeft van Noordwest Ziekenhuisgroep als organisatie.

INFORMATIE

Cliënt: Noordwest Ziekenhuisgroep

Regie: Koen van der Zanden

Categorie: Corporate

Releasedatum: Januari, 2016

background
Na het zien van deze video ook interesse in een corporate video?
Neem vandaag nog contact met ons op.

– contact –