background

PRODUCTVIDEO'S

VOOR DRIESSEN FOOD

DE STRIJD OM DE BESTE HAMBURGER

Driessen Food is een totaal vers leverancier voor afnemers als restaurants, hotels, cateraars en cruisevaart bedrijven. Met oog voor detail als het gaat om oorsprong, kwaliteit en duurzaamheid, maakt Driessen Food al decennialang een strenge selectie van de allerbeste vis, vlees, AGF en zuivel. Driessen Food organiseerde dit jaar een Driessen Food Festival in Rotterdam waar door 12 chefs werd gestreden om de allerbeste hamburger.

Voor Driessen Food is het van belang om hun producten te laten zien. Klanten worden uitgenodigd om geïnspireerd te raken door hun producten en tevens laat Driessen Food chefs elkaar inspireren door het organiseren van een premium hamburger strijd. Driessen Food wil dit door middel van video’s waarin men ziet waar Driessen Food allemaal mee bezig is en welke verse producten zij selecteren. Dit idee is ontwikkeld tot een event video en een serie productvideo’s waarin men een impressie krijgt van het Driessen Food.

INFORMATIE

Cliënt: Driessen Food 

Regie: Daniel Martens

Camera: Maarten van ’t Wout

Editing: Maarten van ’t Wout, Daniel Martens

Categorie: Event, Product

Releasedatum: Maart, 2017

“De combinatie van deze video’s raakt de juiste snaar; ambacht, inspiratie en passie voor het vak. Dit is waar wij met Driessen Food voor staan.”

Lotte van der Spek | Marketing Manager Driessen Food

background
Na het zien van deze video ook interesse in een video?
Neem vandaag nog contact met ons op.

– contact –