background

EEN EVENT VIDEO EN TEASER

VOOR STRATEGIEMAKERS

EEN GROOT FESTIJN

Strategiemakers is een organisatie die bedrijven helpt bij het opzetten van strategieën. Zij helpen organisaties middels scherpe strategie consulting en oplossingskrachten van ontwerpers.

Hiernaast opende Strategiemakers de Strategiefabriek. De strategiefabriek is een plek gemaakt voor teams. Deze plek biedt sessies om directies, managementteams, afdelingen en gemengde teams te inspireren aan de hand van een strategische koers. Teams kunnen zich aanmelden wanneer zij sessies willen voor betere samenwerking, vernieuwing of versnelling binnen het team.

Voor Strategiemakers is het van belang om zichzelf en de Strategiefabriek vast te leggen op beeld. Strategiemakers wil dit doen door middel van entertainende video’s waarin de opening van de Strategiefabriek en waarin Strategiemakers als bedrijf in beeld worden gebracht. Dit idee is ontwikkeld tot een event video en een corporate video.

INFORMATIE

Cliënt: Strategiemakers

Regie: Maarten van ’t Wout

Camera: Maarten van ’t Wout

Editing: Maarten van ’t Wout

Categorie: Event, teaser

Releasedatum: April, 2017

“De event video geeft in korte tijd een goed beeld van dit spectaculaire event. Wij kijken er met plezier naar terug. Daarnaast geeft de teaser een goed beeld van onze waarden.”

Ferry van Halem | Managing Director Strategiemakers

background
Na het zien van deze video ook interesse in een video?
Neem vandaag nog contact met ons op.

– contact –