background

EEN MOODVIDEO

VAN WALT WONDER SCHMIDT

EEN PLEK OM TE ONTMOETEN EN OM TE BELEVEN

OPDRACHT
Afsluitdijk Wadden Center is een beleefcentrum op de Afsluitdijk waar men alle ontwikkelingen op en rond de Afsluitdijk kunnen beleven. Een plek waar men elkaar kan ontmoeten en kan leren over het gebied. De opdracht van Afsluitdijk Wadden Center was om een teaser te creëren waarin men bekend gemaakt wordt met het center en waarin een duidelijk sfeer te proeven is van het gebied.

DOEL
De video wordt gebruikt om men bekend te maken met het gebouw. De video moet een gevoel overbrengen waarin men naar Afsluitdijk Wadden Center kan komen om elkaar te ontmoeten en waarin men kan leren over de ontwikkelingen op en rond de Afsluitdijk.

RESULTAAT
Walt Wonder Schmidt heeft een moodvideo ontwikkeld waarin een sfeer van het gebied wordt gevisualiseerd en waarin het verhaal wordt verteld van een man, zijn dochter en zijn kleinzoon. In dit verhaal wonen de man en zijn dochter ieder aan een andere zijde van de Afsluitdijk. Afsluitdijk Wadden Center is uiteindelijk de plek waar de drie elkaar ontmoeten en genieten van elkaar en de omgeving.

INFORMATIE

Regie: Maarten van ’t Wout

Camera: Alex Bosveld

Editing: Maarten van ’t Wout

Categorie: Mood

Releasedatum: Januari, 2018

background
Na het zien van deze video ook interesse in een moodvideo?
Neem vandaag nog contact met ons op.

– contact –