background

ARBEIDSMARKTCOMMUNICATIE

VOOR PCOU

“Met deze video denken wij zeker docenten te werven voor onze scholen. De bijzondere sfeer op school komt mooi naar voren in de beelden.”

Pien van Gendt | Directrice Rafael School

HOE HET IS OM TE WERKEN BIJ PCOU

Stichting PCOU is een organisatie van 29 scholen die gericht is op het onderwijzen van leerlingen. Stichting PCOU richt zich naast normaalonderwijs ook op speciaal onderwijs en wil dat iedere leerling zich optimaal kan ontplooien vanuit een christelijke inspiratie.

Stichting PCOU is op zoek naar docenten die zich willen inzetten voor leerlingen. Op zoek naar docenten die de uitdaging van speciaal onderwijs aandurven. Stichting PCOU moedigt docenten aan om zichzelf te ontwikkelen, want alleen dan kunnen leerlingen volgens hen ontwikkelen.

Voor Stichting PCOU is het van belang om potentiële docenten te enthousiasmeren om bij hen te komen werken. Stichting PCOU wil dit doen door middel van een arbeidsmarktcommunicatie video waarin potentiële docenten een beeld krijgen van hoe is het om te werken bij Stichting PCOU. Dit idee is ontwikkeld tot een wervingsvideo waarin docenten van Stichting PCOU vertellen over hun motivaties om te werken voor Stichting PCOU.

INFORMATIE

Cliënt:  PCOU

Regie: Maarten van ’t Wout

Camera: Maarten van ’t Wout, Alex Bosveld

Editing: Maarten van ’t Wout

Categorie: Arbeidsmarktcommunicatie

Releasedatum: April, 2017

background
Na het zien van deze video ook interesse in arbeidsmarktcommunicatie?
Neem vandaag nog contact met ons op.

– contact –