background

EEN PORTRETVIDEO

VOOR REHALL OUTERWEAR


“Plezierige en open manier van werken met de juiste input, duidelijke communicatie en een perfecte oplevering. Kortom een super samenwerking tussen WWS en REHALL Outerwear!”

 Ronald Smits | Eigenaar Rehall Outerwear

EEN VAN DE TEAMRIDERS

De opdracht van Rehall Outerwear was om een video te creëren waarin het kledingmerk op unieke wijze in de markt zou worden gebracht door sporters te inspireren en te enthousiasmeren. Rehall Outerwear is een kledingmerk gericht op sportieve outdoorkleding.

Met een passie voor snowboarden was het merk voorheen gericht op comfortabele wintersportkleding. Tegenwoordig is het merk ook gericht op zomersportkleding voor onder andere boardsporten als wakeboarden, surfen en kitesurfen.

Walt Wonder Schmidt heeft een portretvideo ontwikkeld waarin het verhaal van een van de teamriders van Rehall Outerwear wordt verteld. In de video vertelt teamrider Steven van Laarhoven zijn verhaal terwijl hij wakeboardend in de kleding van Rehall Outerwear te zien is. Op deze manier krijgt men een beeld van welke teamriders in het merk van Rehall Outerwear sporten.

INFORMATIE

Cliënt: Rehall Outerwear 

Regie: Maarten Wijsman

Camera: Maarten van ’t Wout

Editing: Maarten van ’t Wout, Alex Bosveld

Categorie: Portret, Corporate

Releasedatum: Juli, 2017

background
Na het zien van deze video ook interesse in een video?
Neem vandaag nog contact met ons op.

– contact –