background

ARBEIDSMARKTCOMMUNICATIE

VOOR RIBW

HOE HET IS OM TE WERKEN BIJ RIBW

OPDRACHT

RIBW is een organisatie die zich richt op het begeleiden en ondersteunen van cliënten. RIBW richt zich primair op mensen met een psychiatrische en/of psychosociale beperking, maar trekken de grens niet te scherp wanneer zij een meerwaarde kunnen zijn voor cliënten waarbij hiervan minder sprake is. De opdracht van RIBW was om op een vernieuwende wijze werknemers te enthousiasmeren om te komen werken bij RIBW.

DOEL

De video’s zullen worden ingezet om potentiële werknemers te enthousiasmeren om te komen werken bij RIBW. Middels de video’s moet het duidelijk worden wat RIBW van de potentiële werknemers verwacht.

RESULTAAT

Walt Wonder Schmidt heeft een serie testimonials ontwikkeld voor de arbeidsmarktcommunicatie van RIBW. In plaats van het bedrijf wordt in deze video’s het woord gegeven aan de cliënt. De cliënten geven zelf aan wat zij verwachten van medewerkers. Deze video’s hebben geresulteerd in een geloofwaardige video serie waarin een echt verhaal wordt geschetst van het werken bij RIBW. Hiernaast is er een overkoepelende corporate video ontwikkeld waarin een ondersteunend verhaal wordt geschetst omtrent de organisatie.

INFORMATIE

Cliënt: RIBW

Regie: Sarah Harkink

Camera: Maarten van ’t Wout

Editing: Maarten van ’t Wout

Categorie: Arbeidsmarktcommunicatie, Corporate, Testimonial

Releasedatum: Januari, 2017

“De combinatie van de diverse arbeidsmarktcommunicatie video’s schetst op unieke wijze het juiste beeld van het werken bij RIBW.”

Lindsay van der Sluijs | RIBW

background
Na het zien van deze video’s ook interesse in arbeidsmarktcommunicatie?
Neem vandaag nog contact met ons op.

– contact –