background

ANIMATIE VIDEO'S

VOOR ROC MIDDEN NEDERLAND

DE OPLEIDING SERVICEMEDEWERKER VAN ROC

ROC Midden Nederland is een onderwijsorganisatie voor middelbaar beroepsonderwijs, voortgezet onderwijs voor volwassenen, participatieonderwijs en bedrijfsopleidingen.

ROC Midden Nederland biedt onder andere MBO onderwijs, studiekeuzebegeleiding en de opleiding Servicemedewerker Niveau 2 aan. Servicemedewerker Niveau 2 is een opleiding waarin leerlingen alles leren over het werk van een servicemedewerker. Zij leren wat de functie servicemedewerker inhoudt en wat hiermee van hen verwacht wordt. Zij kunnen tijdens deze opleiding richtingen kiezen zoals zorg & welzijn of sport & evenementen. Zij krijgen hiermee inzicht in de toekomstperspectieven van de opleiding. De studiekeuzebegeleiding bieden zij om potentiële leerlingen te helpen met het maken van een studiekeuze.

Voor ROC Midden Nederland is het van belang om potentiële studenten te enthousiasmeren voor een opleiding aan het ROC Midden Nederland. ROC Midden Nederland wil dit doen door middel van informerende en entertainende video’s waarin zowel beeld als audio de informatie overbrengen. Dit idee is ontwikkeld tot drie animatie video’s waarin alles verteld wordt over MBO onderwijs, studiekeuzebegeleiding en de opleiding Servicemedewerker Niveau 2.

INFORMATIE

Cliënt: ROC Midden Nederland

Categorie: Animatie

Releasedatum: Juni, 2017

“De animatie video’s leggen duidelijk uit wat alles inhoudt. De video’s brengen op een entertainende manier de informatie.”

Wendy van den Berg | Marketing Communicatie Manager ROC

background
Na het zien van deze video’s ook interesse in een animatie video?
Neem vandaag nog contact met ons op.

– contact –