background

PROMOTIE VIDEO'S

VOOR SCOL

INTERNATIONAAL ONDERWIJS IN BRUISEND LEIDEN

OPDRACHT

SCOL is de afkorting van de Stichting Confessioneel Onderwijs Leiden.Onder SCOL vallen het Bonaventuracollege, het Visser ’t Hooft Lyceum en zowel de rooms-katholieke basisscholen in Leiden, Leiderdorp en Zoeterwoude als de protestantschristelijke basisscholen van PCSL. De scholen onder SCOL kenmerken zich door hun internationale onderwijs. De opdracht van SCOL was om een promotionele video te creëren voor het enthousiasmeren van potentiële leerlingen.

DOEL

De video zal worden ingezet om ouders en potentiële leerlingen te enthousiasmeren om een kijkje te nemen op een van de scholen van SCOL. Met de video moet men geïnformeerd worden over het internationale onderwijs waarin SCOL zich onderscheidt van andere scholen en moet men overtuigd worden dat kinderen voorbereid moeten worden op een mondiale samenleving.

RESULTAAT

Walt Wonder Schmidt heeft twee promotie video’s ontwikkeld waarin het internationale onderwijs van SCOL en het bruisende Leiden naar voren komt. Het verhaal van SCOL wordt zowel in het Engels als in het Nederlands verteld door een van de leerlingen van SCOL. Hiermee spreekt de leerling ouders van potentiële medeleerlingen persoonlijk aan.

ACHTERGROND

Cliënt                       SCOL

Regisseur               Maarten van ’t Wout

Cameraman           Willem Spaan

Categorie                Promotie video

Release datum      Juli, 2017

background
Na het zien van deze video’s ook interesse in een promotie video?
Neem vandaag nog contact met ons op.

– contact –