background

ARBEIDSMARKTCOMMUNICATIE

VOOR STUDELTA

HOE HET IS OM TE WERKEN BIJ STUDELTA

Een bedrijf dat voor hongerige starters een gekke mix is tussen recruitment en academie der werkenden, een bemiddel-academie extraordinaire. Zij ontdekken verborgen parels en ontwikkelen hen tot effectieve professionals, zij worden pioniers. Met de juiste tools in handen plaatsen zij hen binnen organisaties die een frisse wind niet schuwen. Dus geen cv’tjes schuiven, maar eerst het ontdekken van drijfveren en identiteit om zo de perfecte mach te maken.

Voor Studelta is het van belang om hongerige starters te enthousiasmeren om zich bij Studelta in te zetten als pioniers. Studelta wil dit doen door middel van diverse arbeidsmarktcommunicatie video’s waarin potentiële medewerkers kunnen zien wat zij kunnen verwachten van het werken bij Studelta. Dit idee is ontwikkeld tot een corporate video en een serie testimonials waarin Studelta een beeld schetst over het werken als pionier.

Bekijk hierboven de corporate video en bekijk hieronder de portret video’s voor Studelta.

INFORMATIE

Cliënt: Studelta

Regie: Koen van der Zanden

Camera: Maarten van ’t Wout

Editing: Sarah Harkink

Categorie: Arbeidsmarktcommunicatie, Corporate, Testimonial

Releasedatum: September, 2016

“Tot op de dag van vandaag krijgen onze recruiters regelmatig te horen dat het zien van deze video’s de bevestiging was voor iemand om zich bij ons in te schrijven.”

Maartje Pleiter | Marketing Studelta

background
Na het zien van deze video ook interesse in arbeidsmarktcommunicatie?
Neem vandaag nog contact met ons op.

– contact –