background

VIDEO SERIE

VOOR INHOLLAND

STUDEREN AAN DE PABO INHOLLAND ROTTERDAM

OPDRACHT

Pabo Inholland Rotterdam is een opleiding aan de Hogeschool Inholland Rotterdam. De Pabo is een opleiding die studenten opleidt tot leerkrachten in het basisonderwijs. De Pabo Inholland Rotterdam is ervan overtuigd dat hoe jong of oud je ook bent, je nooit bent uitgeleerd. En om beter in het vak te worden, je moet durven blijven leren en ontwikkelen. De opdracht van Pabo Inholland Amsterdam was om op visuele wijze studenten te werven voor de Pabo.

DOEL

De video’s zullen worden ingezet om potentiële studenten te enthousiasmeren om de Pabo te studeren aan de Pabo Inholland Rotterdam. Middels de video’s moeten de potentiële studenten een indruk krijgen van de studie en van de mogelijkheden na de studie. Daarnaast zullen de video’s ingezet worden om potentiële studenten aan te moedigen om te proefstuderen en om naar de open dagen te komen.

RESULTAAT

Walt Wonder Schmidt heeft een reeks video’s ontwikkeld voor het werven van potentiële studenten voor de Pabo Inholland Rotterdam. Allereerst is er een serie portretvideo’s ontwikkeld waarin vier oud-Pabostudenten een kijkje in hun leven geven. Daarnaast zijn er event video’s ontwikkeld waarin oud-Pabostudenten een impressie geven van de open dagen en proefstudeerdagen. Deze video’s schetsen een echt beeld van de inhoud en mogelijkheden van de Pabo om zo studenten te werven voor de Pabo Inholland Rotterdam.

INFORMATIE

Cliënt: Pabo Inholland Rotterdam

Regie: Daniël Martens

Camera: Alex Bosveld

Editing: Sarah Harkink

Categorie: Serie, Event, Portret

Releasedatum: November, 2017

background
Na het zien van deze video’s ook interesse in een video?
Neem vandaag nog contact met ons op.

– contact –