background
Bekijk hieronder onze privacy en cookieverklaring
Walt
Wonder
Schmidt

ONZE PRIVACY EN COOKIEVERKLARING

Walt Wonder Schmidt

Walt Wonder Schmidt is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens, zoals weergegeven in deze privacyverklaring. In deze verklaring leest u hoe wij hiermee omgaan:

 

Contactgegevens

www.waltwonderschmidt.nl

info@waltwonderschmidt.nl

Johan van Hasseltweg 39-F

1021 KN Amsterdam

 

Update: mei 2018

 

Persoonsgegevens die wij verwerken

Walt Wonder Schmidt verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt.

Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

– Voor- en achternaam;

– Adresgegevens;

– Telefoonnummer;

– E-mailadres;

– IP-adres;

– Gegevens over jouw activiteiten op onze website;

– Gegevens over jouw surfgedrag over verschillende websites heen (bijvoorbeeld omdat dit
  bedrijf onderdeel is van een advertentienetwerk);

– Internetbrowser en apparaat type;

– Overige persoonsgegevens die je actief verstrekt aan ons in correspondentie of telefonisch.

 

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

Walt Wonder Schmidt verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

– Verzenden van onze nieuwsbrief en/of reclame;

– Je te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen       voeren;

– Je te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten;

– Walt Wonder Schmidt verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte;

– Analyse van uw gedrag op de website om daarmee onze website te verbeteren en ons aanbod van producten en diensten af te stemmen op uw voorkeuren.

 

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

Walt Wonder Schmidt bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld en indien van toepassing door de wet is bepaald.

 

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen van websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder is dan 16. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je ervan overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via privacy@waltwonderschmidt.nl, dan zullen wij deze informatie verwijderen.

Delen van persoonsgegevens met derden

Walt Wonder Schmidt deelt jouw persoonsgegevens met verschillende derden als dit noodzakelijk is voor het uitvoeren van de dienstverlening en om te voldoen aan een eventuele wettelijke verplichting. Met bedrijven die je gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een verwerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens. Met deze partijen hebben wij verwerkersovereenkomsten: Mailchimp, Google, Facebook, Gripp.

 

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

Walt Wonder Schmidt gebruikt technische en functionele cookies. En analytische cookies die geen inbreuk maken op je privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op jouw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en jouw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen.

 

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door Walt Wonder Schmidt en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen.

Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar info@waltwonderschmidt.nl.

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. We reageren zo snel mogelijk, en uiterlijk binnen vier weken, op jouw verzoek .

Walt Wonder Schmidt wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

 

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Walt Wonder Schmidt neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op via info@waltwonderschmidt.nl

background
DIT ZIJN WIJ
Storytellers
Job Kuizenga bij Walt Wonder Schmidt
Job Kuizenga
Director
Maarten van 't Wout Walt Wonder Schmidt
Maarten van ’t Wout
Camera / Editor / Designer
Maarten Wijsman bij Walt Wonder Schmidt
Maarten Wijsman
Co-founder / Creative Producer
Frederique Thans bij Walt Wonder Schmidt
Frederique Thans
Content marketeer
Alex Bosveld bij Walt Wonder Schmidt
Alex Bosveld
Camera / Editor
Martijn Hinrichs bij Walt Wonder Schmidt
Martijn Hinrichs
New business
Thiemo van Rossum bij Walt Wonder Schmidt
Thiemo van Rossum
Co-Founder / New Business
Marijn Sikkema bij Walt Wonder Schmidt
Marijn Sikkema
New business
Willem Spaan bij Walt Wonder Schmidt
Willem Spaan
Photography / Camera / Technique
Mitchell Paffen bij Walt Wonder Schmidt
Mitchell Paffen
New business
Robin Schulte bij Walt Wonder Schmidt
Robin Schulte
Camera / Editor
Sarah Harkink bij Walt Wonder Schmidt
Sarah Harkink
Director / Camera / Editor
Joost van Oord bij Walt Wonder Schmidt
Joost van Oord
Camera / Editor
Walter van Alewijk Bij Walt Wonder Schmidt
Walter van Alewijk
Camera / Editor
Bart Remmers bij Walt Wonder Schmidt
Bart Remmers
Animator
Is het niet tijd om wat anders te doen? Wij laten jou zien hoe jij jouw verhaal vertelt met een videoproductie.
Iedere organisatie heeft een verhaal, laten we dit verhaal vertellen!

– contact –