Ben jij van plan om een reaction cam te gebruiken in jouw vlog, maar weet je nog niet hoe? Lees dan gauw door. 

Wat Is Een Reaction Cam?

Laten we beginnen bij het begin, wat is een reaction cam? Bij een reaction cam kan gedacht worden aan een frame binnen een frame. In een reaction video is het gezicht te zien van een persoon terwijl hij of zij iets bekijkt of ervaart.

Dus stel dat iemand een aflevering van Game of Thrones gaat bekijken en gebruik gaat maken van een reaction cam, dan kan het zo zijn dat er ergens in beeld een ander beeld verwerkt zit waarin de persoon en zijn of haar reacties te zien zijn.

Lijkt dit jou wat? Dan kun je gaan nadenken over wat voor soort reaction vlogs je wilt maken. Je kunt jezelf filmen wanneer je producten uitpakt, wanneer je een film gaat kijken of wanneer je een game gaat spelen. We geven je hieronder wat voorbeelden van 3 verschillende reaction vlogs.

Video

In de vlogs van deze persoon, worden er afleveringen van the Game of Thrones bekeken. Tijdens het bekijken van de aflevering is er te zien hoe de persoon in de stoel reageert op wat er op dat moment gebeurt in de afleveringen.  

 

Games

PewdiePie, een bekende vlogger als het gaat om gamevlogs en reaction cams. In de vlogs speelt PewdiePie diverse spellen en kun je met hem mee gaan door het spel. Tijdens het spel is er te zien hoe hij reageert op wat er in het spel gebeurt.

 

Actualiteiten

Bovenstaande vlogs zijn voorbeelden van zeer specifieke reaction vlogs. Ook kun je ervoor kiezen om het wat algemener te houden en om naar bijvoorbeeld online filmpjes te kijken of andere actualiteiten. Op deze manier laat jij men zien hoe jij reageert op deze filmpjes.

 

 

Wil jij meer informatie over het maken van vlogs? Neem dan contact met ons op.