Het is bijna Vaderdag, maar hoe speel je hier nou op in?

We kennen het wel, de “koop nu dit item voor Vaderdag” of “Geef jouw vader eens wat moois”. Maar niet alle organisaties proberen hun product zo direct te verkopen met Vaderdag. Sommige organisaties proberen net wat meer een verhaal te vertellen voordat zij een product aanprijzen. Heb jij een geweldige organisatie, dienst of een geweldig product en wil jij inspelen op de actualiteit? Gebruik dan Vaderdag in jouw video! Hieronder geven wij twee voorbeelden van hoe een Vaderdag gerelateerd verhaal gebruikt kan worden in een video.

1. Post NL bezorgt bijna alles

Een video waarin een verhaal wordt verteld van een jongen die zijn vader een fijne Vaderdag wil wensen. Echter, zijn vader zit in het buitenland. Post NL is het bedrijf dat het voor de jongen mogelijk maakt om zijn vader persoonlijk een fijne Vaderdag te wensen. Een slim stukje storytelling waarin Post NL zijn dienst in beeld weet te brengen met een verhaal.

 

2. Een minder prikkende vaderdag met Boldking

Een andere manier om Vaderdag in te zetten is op een iets meer directe manier. De video vertelt het verhaal van kinderen die hun vader een fijne Vaderdag willen wensen waarna vervolgens een product wordt aangeprezen voor Vaderdag. Wel wordt ook hier de “Maak jouw vader en jezelf blij” ingezet, maar wel in combinatie met een verhaal.

 

 

Na het lezen van deze blog ook interesse in een video? Wij werken samen graag van idee naar uitvoering. Neem vandaag nog contact met ons op.