“Zet je schrap. Dit weekeinde wordt er plaats gemaakt voor kou afkomstig uit Rusland”. Woorden die ons niet konden afschrikken, maar waarmee wij besloten om weer wat schaatsmeters te pakken samen met enkele Icekiters !

Als creatieve storytellers zagen wij natuurlijk de kans om van dit avontuur een mooie video te maken. Het resultaat? Je ziet het in dit artikel.

Sportelementen Die Nog Niet Vaak Te Zien Zijn

Begin maart postte Kevin Langeree een vlog waarin wat icekiting in beeld wordt gebracht. Een vlog waarna onze handen jeukten om hem en anderen te volgen op het ijs.

Meteen na het zien van het dikke ijs en de perfecte windvoorspellingen sprongen wij de auto in. Onderweg met hoge noren, kites en een drone om sportelementen uit te lichten die nog niet vaak te zien zijn op de Nederlandse ijsvlaktes.

Eenmaal aangekomen op locatie zagen we de gloed van de zon weerkaatsen van de ijsvlakte. Het is dan ook niet verrassend dat onze mannen meteen hun spullen gepakt hebben om zo snel mogelijk het ijs op te gaan. Evenals de dronevlieger die niet kon wachten om de twee op het prachtige natuurijs vast te leggen.

Echte Hollandse Beelden

Terwijl de twee de veters van hun schaatsen vaststrikten langs het ijs, kwamen de eerste windsurfers en icekiters al voorbij geraced. Al gauw werden de kites opgegooid en vlogen de twee met volle vaart tussen alle windsurfers en schaatsers over het ijs.

Door met drones de icekiters te volgen, hebben wij het typische Hollandse karakter met een snufje Sibirische lucht op een eigentijdse manier in beeld willen brengen.

In de beelden is te zien hoe de drone de hoogte bereikt waardoor het landschap en de ijsvlakte goed te zien zijn. Weer een nieuw schaatsavontuur waar we op terug kunnen kijken met écht Hollandse beelden.

 

Met Een Drone De Icekiters Volgen

 

Na het zien van deze video ook interesse in een video? Wij werken samen graag van idee naar uitvoering.

Neem vandaag nog contact met ons op!