Deze maandag was het dan zo ver… de 52ste editie van de Super Bowl! Waar deze editie een van de meest opwindende wedstrijden werd genoemd, sloot Philadelphia Eagles de Super Bowl af met winst!

Niet Te Missen

Ze zijn bij iedere Super Bowl niet te missen en ze komen elke keer met meer en meer originaliteit terug. Weet jij al waar we het over hebben? Natuurlijk! De commercials die altijd in de schijnwerpers komen te staan tijdens de Super Bowl! Uiteraard zijn er bij deze editie weer een aantal merken die met hun commercial een indruk hebben gemaakt. Hieronder delen we een aantal van deze commercials.

1. De Personal Assistant Alexa

Alexa, een intelligente personal assistant die ontworpen is door Amazon. Een product dat na stemherkenning ertoe in staat is om antwoord te geven op jouw vragen en wensen. Wil jij weten wat voor weer het morgen wordt? Dan kun je het simpelweg aan Alexa vragen en zij geeft jou antwoord. Maar wat nou als Alexa haar stem kwijtraakt? In deze commercial maakt Amazon op humoristische wijze gebruik van deze vraag. Een slimme manier om op humor, een van de meest pakkende emoties, in te spelen terwijl je ook nog eens laat zien wat Alexa allemaal kan!

 

2. De Emotionele Commercial van Budweiser

Budweiser is een naam die zeker niet te missen is bij de Super Bowl. Deze keer komt Budweiser met een wat emotionele commercial. Budweiser zet de productie stil om honderden bierblikjes te vullen met water en door te sturen naar de talloze Amerikanen die door de orkanen zijn getroffen in 2017. Budweiser speelt hiermee in op zowel emotie als op actualiteit. Een slim stukje storytelling.

 

3. De Nieuwe Fire & Ice

Doritos & Mountain Dew bundelen hun krachten en komen met een Super Bowl Fire & Ice commercial. Een eerste deel waarin er zo hard wordt gerappt dat er vuur uit Dinklage zijn mond komt en een tweede deel waarin Freeman ijs overal vandaan zingt om vuur met ijs te bestrijden. Een grappig stukje storytelling waarin productelementen zijn gekoppeld aan Fire & Ice.

 

4. Terug In De Tijd Met Kia

Een commercial waarin Steven Tyler zo hard achteruitrijdt middels de achteruitrijcamera van Kia dat hij terug gaat in de tijd en als jonge Steven Tyler de auto uitstapt. Een originele manier van Kia om de achteruitrijcamera en het vermogen van de auto te belichten.

 

 

Natuurlijk zijn er nog veel meer Super Bowl commercials die eruit sprongen, maar die bewaren we voor de volgende keer! Houd dus de komende blogs in de gaten!