background

Webcasting, live streaming en webinars in de perfecte studio!

Studio in Amsterdam

Webcasting, live streaming en webinars zijn bijna niet meer weg te denken. Of het nu een evenement, vergadering, masterclass, training, presentatie, concert, aandeelhoudersvergadering of participatiebijeenkomst is: je vergroot het bereik met live content streaming via internet. Op deze manier kun je alsnog jouw boodschap live overbrengen aan jouw doelgroep en zelfs met ze in gesprek gaan.

Walt Wonder Schmidt heeft de perfecte studio ingericht, zorgt voor alle faciliteiten en realiseert hiermee een ideale gebruikerservaring, ongeacht jouw ervaring hiermee.

Heb je een andere vraag of creatief idee? Laat het weten; wij denken graag met je mee.

> direct informatie aanvragen

Webinar of webcasting

De specialisten van Walt Wonder Schmidt nemen al uw zorgen uit handen. Van het draaiboek, script tot aan de follow-up van uw evenement. Dit doen we door gebruik te maken van de perfecte locatie, professionele apparatuur, de nieuwste technologieën en kennis op dit gebied.

Wij zorgen dat alles geregeld is.

Professionele studio

Het is mogelijk om gebruik te maken van onze compleet ingerichte studio. Zo zit je niet aan de keukentafel of sta je voor een banner met een webcam, maar neem je plaats in een professionele studio. Naast de professionele apparatuur, heb jij en de kijker uitzicht over de binnenstad van Amsterdam. Met onze studio maak je direct indruk bij je doelgroep. Het is net je eigen tv-uitzending. Van een webinar, event tot een business update, training of masterclass; alles is mogelijk in onze studio en dat tot en met 6 personen tegelijkertijd.

Mogelijkheden

Ook tijdens de webcast zijn er allerlei opties. Deelnemers kunnen in gesprek gaan, deelnemen door middel van een chatfunctie, ze kunnen een online vragenlijst invullen of meedoen aan een poll. Mogelijkheden tot interactie genoeg.

Uitstraling

Doordat onze studio op een unieke plek is gevestigd in Amsterdam, zult u hier al direct van profiteren. Hier is eigenlijk niets meer nodig om aan te kleden, maar natuurlijk is het mogelijk om de locatie ook naar eigen wens te branden. Tegelijkertijd maken we met veel plezier een eigen leader, opening clip, naamtitels, overgangen, etc. Dit zorgt voor een nog professionelere uitstraling en net alsof jouw mensen deelnemen aan een tv-uitzending.

Benieuwd naar onze mogelijkheden en de prijslijst?
Laat je gegevens achter en ontvang de prijslijst per mail


Wie gingen u al voor?