Afbeelding met kleuren van het logo van Walt Wonder Schmidt

Vloggen met

Walt Wonder Schmidt
background
Professioneel vloggen

Sinds 2018 geeft Walt Wonder Schmidt vlogtrainingen aan diverse organisaties, van de zorgsector tot aan de waterschappen. In totaal zijn er al meer dan 300 mensen aan het vloggen!

Door onze ervaring en op maat gemaakte training begeleiden wij de deelnemers tijdens hun vlog proces.

Aan de hand van 3 trainingen stomen wij je organisatie klaar om te gaan starten met vloggen. Na de trainingen ga je aan de slag om je eerste vlogs op te nemen! Nadat jij het materiaal hebt opgenomen, stuur je dit naar ons toe.

Met, de door jou, opgeleverde beelden en je vlogplan gaan onze video editors aan het werk om een volledige vlog te maken!

background
Succesverhalen
Van de zorgsector tot aan de waterschappen!

Eva Segovia-Folgado van Arkin heeft het YouTube kanaal Your on my Mind opgericht. Daar wil ze mensen een kijkje in wereld van de psychiatrie geven.

‘Mee met Milou’ neemt de kijker mee in de wereld van Zideris, en dan met name op de dagbesteding.

Willeke Tjassens vlogt namens de organisatie ZoZijn. Inmiddels is ze bijna een BN’er geworden na haar interview op de radio en op tv. In de bovenstaande vlog volgt ze een patient die op zich zelf woont. Een vlog waar wij erg enthousiast over zijn.

Parnassia heeft Marrije gevraagd om te vloggen namens de organisatie. Marrije, klinisch casemanager, vertelt in haar vlog over de open afdeling van Parnassia.

Angelique heeft oog voor wat er telt in de Zorg. Ze werkt bij Saffier en is gelinkt aan de opleiding verpleegkundige en doelgroep syndroom van down. De vlogs zijn te zien op het YouTube kanaal van Saffier.

Jim Landzaat is teamleider Verzorghuiszorg bij Eykenburg. Daarnaast kan hij ook bijna niet meer onherkenbaar door de straten van Den Haag aangezien hij inmiddels al 5 vlogs online heeft staan.

Meer informatie over Professioneel Vloggen?
Laat hieronder je contactgegevens achter dan nemen wij contact met je op!

background
Montage Tutorials

Vlogmontage Movavi. Veel succes!

Vlogmontage iMovie. Veel succes!