Als je denkt dat het niet anders kan, dan kan dat toch! Donderdag 11 augustus zijn wij met de Walt Wonder Schmidt familie op bezoek geweest bij Brood & Beleg voor een muzikaal teamuitje.

Brood & beleg wordt gevormd door twee gasten die beiden een rol van ‘brood’ en een rol van ‘beleg’ spelen in deze muzikale cursus. Nu gaan we natuurlijk niet alles verklappen over hen, dat vertellen zij liever zelf. Wel geven wij graag een kleine sneak peek van wat we daar hebben gedaan!

 

Afbeelding groep voor De Interessante Teamactiviteit bij Brood en Beleg Afbeelding uitleg voor De Interessante Teamactiviteit bij Brood en Beleg

 

Bij de training van Brood & Beleg hebben wij middels instrumenten organisatiepsychologie gekoppeld aan muziek. ‘Hoe kan dat?’ denk je nu vast, dat was eerst ook onze gedachte.

Met een klein sceptisch oog begonnen we aan de training waarbij we zonder enige richting instrumenten mochten bespelen om ons eigen geluid te vinden. Nu klinkt dit misschien makkelijk, maar dat was het zeker niet.

Na een paar grappen en grollen was het de bedoeling dat iedereen zijn of haar gevoel kon onderbrengen een eigen ritme met eigen klanken.

 

Afbeelding Martijn op drums voor De Interessante Teamactiviteit bij Brood en Beleg Afbeelding Frederique op gitaar voor De Interessante Teamactiviteit bij Brood en Beleg

 

Wanneer iedereen zijn eigen geluid had gevonden werd het natuurlijk nog eventjes wat moeilijker en was het de bedoeling om deze geluiden te bundelen.

Het doel was niet alleen om een nog hechter team te creëren, maar ook om open te kunnen communiceren over wat wij van elkaar en het team verwachten en waarderen.

Middels de instrumenten hebben wij onze eigen geluiden gebundeld en hebben wij een gezamenlijk nummer opgenomen.

 

Afbeelding Bruno voor De Interessante Teamactiviteit bij Brood en Beleg Afbeelding met trompet voor De Interessante Teamactiviteit bij Brood en Beleg

 

Na een aantal enthousiaste pogingen was het de laatste keer echt raak. Waar het nummer na ongeveer 3 minuten eindigde, keken de vrolijke en ook verbaasde ogen elkaar aan met de ‘holy shit, we just did it’ gedachte.

Deze ervaring zien wij met de Walt Wonder Schmidt familie als een onvergetelijke teamervaring!! Check de 360 graden foto op onze Facebook om een feeling te krijgen van deze geweldige dag!