Vormgeving, editen, filmen, noem het maar op. Met de studies Grafische Vormgeving en Media & Entertainmentmanagement als achtergrond is Maarten zeker een creatieveling te noemen.

Waar voor Maarten zijn roots bij grafische vormgeving ligt, heeft hij bij Walt Wonder Schmidt ook een passie ontwikkelt voor filmen en editen.

Hij heeft bij Walt Wonder Schmidt al veel projecten op zijn naam staan, waaronder een recente film van ons teamuitje op de Waddenzee. Met een camera in de zee liggen of bijna over boord vallen, niets is voor hem te gek.

 

“Wat een geweldige architectuur” is iets wat Maarten veel hoort over de architectuur in Amsterdam. Dit iets wat hem zelf niet echt meer opviel door al een tijd in Amsterdam gewoond te hebben.

Hij besloot om zelf goed te gaan kijken naar wat nou zo bijzonder is aan de architectuur. Door de gebouwen in kleine stukjes te nemen en door ze vorm te geven op papier ziet hij de betekenis achter de “wat een geweldige architectuur”.

 

Afbeelding Iconic voor de blog over onze collega Maarten

Zoals gezegd ligt Maarten zijn roots bij grafische vormgeving, dit is dan ook iets wat hij niet los kan laten. Al tijdens zijn studie heeft hij een bedrijfje opgericht waar hij een portfolio voor heeft opgebouwd aan de hand van grafische vormgevingen.

Hij weet van elk moment iets creatiefs te maken en laat dat nu, naast alleen grafische vormgevingen, ook zien aan de hand van film. Waar schaduwen op de muur van zijn kamer dansen, wordt ook al snel camera gepakt om hier een schaduwspel van te maken.

 

Ben jij benieuwd naar andere creatievelingen van Walt Wonder Schmidt?