Als we spreken over passie is Willem zeker iemand die we het woord kunnen geven. Al jarenlang houdt hij van fotograferen en dan het liefst het fotograferen van artiesten en evenementen.

3 maanden geleden is Willem bij Walt Wonder Schmidt een stage begonnen waarbij hij niet alleen zijn artistieke kant de vrije loop kon laten gaan middels fotografie, maar nu ook door het maken van films.

In deze stage leerde hij een omschakeling te maken van fotografie naar video. Ook in deze scene kwam Willem zijn passie voor beeld duidelijk naar voren.

 

Blog afbeelding Willem Spaan Fotografie voor de blog Onze Creatieve Collega Willem en zijn Passie voor Beeld

De passie die Willem heeft gekregen voor beeld én geluid komt niet alleen tot uiting binnen het werk dat hij doet voor Walt Wonder Schmidt, maar ook in de uren buiten werk.

Afgelopen week is Willem meegegaan met een 4-daagse ‘horizon’ tour van een rockband genaamd Silent War. Hij volgt hen al een jaar lang voor een reportage, dus ook nu werd hij meegevraagd voor deze trip.

De nieuwe videotechnieken heeft hij niet alleen gebruikt maar hij heeft deze ook een eigen invulling gegeven. Niet alleen heeft hij gefotografeerd zoals voorheen, maar ook heeft hij clips geschoten voor een promotievideo voor Silent War. Benieuwd naar de video van Silent War? Check hem hier!