Sails out, camera’s on, kite’s up en hup het water in. Onder het motto ‘fuck everything and become a pirate’ stapten wij aan boord van een grote zeilboot met als kapitein de enige echte Han.

Met de wind in onze haren zijn wij met de Walt Wonder Schmidt familie de Waddenzee over gevaren. Terwijl het team staat te filmen in het water worden ze omsingeld door de kitende Martijn en Maarten.

Afbeelding filmend in zee voor Een Unieke Teamervaring die Resulteerde in een Kite Video op de Waddenzee Afbeelding kiten voor Een Unieke Teamervaring die Resulteerde in een Kite Video op de Waddenzee

Bij Walt Wonder Schmidt werken wij met een jong en creatief team. Het uitje naar de Waddenzee is dan ook een uitje wat naast teambuilding ook om creativiteit draait.

Middels beelden vertellen wij de verhalen van bedrijven. En ook deze trip is een verhaal waard. Elk Walt Wonder Schmidt familielid heeft zijn eigen specialiteiten binnen het bedrijf, welke vervolgens gebundeld worden.

De trip naar Waddenzee had als doel om een feeling met het vak te krijgen. Met een gezamenlijk doel, de film, hebben wij als team een project doorlopen en hebben wij inzicht gekregen in elkaars professionaliteit.

Niet alleen in elkaars professionaliteit, maar ook hebben wij ondervonden hoe het nou is om vóór de camera te staan in plaats van erachter.

 

Afbeelding surfer Een Unieke Teamervaring die Resulteerde in een Kite Video op de Waddenzee Afbeelding boot Rederij Vooruit voor Een Unieke Teamervaring die Resulteerde in een Kite Video op de Waddenzee

Met het videoproject als leidend middel hebben wij aan de teamspirit, de funfactor en de samenwerking gewerkt met als resultaat een nog hechtere band en natuurlijk een vette film.

Benieuwd naar het resultaat?  Bekijk hem hier, want hij is het echt waard!

 

Na het lezen van deze blog ook interesse in een video? Wij werken samen graag van idee naar uitvoering. Neem vandaag nog contact met ons op!